Sunt însărcinată… mor de frică!

  • admin 
Daniela Sora, București: Sunt însărcinată în luna a șasea. Întotdeauna mi-a fost frică de naștere, dar acum, când se apropie vremea, vai, mor de frică! Sfătuiți-mă, vă rog, ce să fac, cum să fac? Să nu pierd sarcina, Doamne ferește, de la atâta anxietate! Vă mulțumesc! Puneți o rugăciune și pentru mine, când mai mergeți în Grecia, voi dona ceva pentru drum. Sunt speriată și pentru că de curând o… Citește mai mult »Sunt însărcinată… mor de frică!

Am un ganglion de care nu scap!

  • admin 
Laura Micu, Vaslui: Am un ganglion de care nu scap, e foarte umflat, la gât. Ce să fac? Lelia Marcu: Să mergeți la doctor, neapărat! Nu mai amânați, nu mai căutați soluții alternative, ci pe cea corectă, la medicul de familie, dacă aveți unul, sau în privat. Eu sunt bioterapeut, practic medicina complementară, nu alopată. Sănătate!

Plânsul mult mi-a distrus și ochii, și inima, și tiroida, și stomacul!

  • admin 
ulia Coman, București: Buna ziua și vă mulțumesc pentru că am ocazia să vă vorbesc, chiar dacă în scris, voiam de mai mult timp asta, dar nu îmi permiteam consultanța la dvs., am venituri modeste. Voi dona o sumă modică Asociației Decent pentru funcționare, dar și pentru că mi se pare normal să nu cer degeaba ce am de cerut. Eu mă lupt cu o boală gravă, fără șanse de… Citește mai mult »Plânsul mult mi-a distrus și ochii, și inima, și tiroida, și stomacul!

Am o soție minunată, dar e cicălitoare!

  • admin 
Bogdan Valentin Onisor, Brașov: „Am o soție minunată, gospodină, mamă bună, credincioasă (suntem catolici), are o meserie frumoasă și câștigă binișor pentru salariile de la noi. Dar e ca focul! E cicălitoare! Dacă am putea elimina asta, ar fi nemaipomenit. Cum să o ajut să nu mai fie așa, că mă disperă câteodată! Și cu copilașii e la fel! Mulțumesc!” Lelia Marcu: Observ că soția dvs. are foarte multe calități… Citește mai mult »Am o soție minunată, dar e cicălitoare!

Îmi ies toate pe dos!

  • admin 
Sorin Ștefan Diaconu, Alba Iulia: Cred că sunt un om normal. Am calități și defecte, ca oricare. Există un „dar” la mijloc, bineînțeles, acesta fiind faptul că, deși fac lucrurile corect, îmi iese prost exact când am mai mare nevoie să îmi iasă bine. Și mă refer la serviciu, în mod special, și la fete. Urât nu sunt, prost nu sunt, școală am și nici cu finanțele nu sunt în… Citește mai mult »Îmi ies toate pe dos!

O rugăciune deosebit de puternică!

  • admin 
Loredana C., Slobozia: „Am primit o rugăciune care se spune că este, ca să citez, deosebit de puternică! E o rugăciune ortodoxă, către Maica Domnului, dar nu știu de ce, ceva, nu îmi sună cum ar trebui… ce părere aveți? Dvs., comunitatea… vă mulțumesc!” Lelia Marcu: Rugăciunile sunt mai puțin puternice sau mai puternice, în funcție de starea în care se află cel care se roagă, nu? Poate avea o… Citește mai mult »O rugăciune deosebit de puternică!

Iubesc un băiat din altă țară, altă rasă, iar părinții mei nu sunt de acord!

  • admin 
Rebeca Onisor: Doamna mea, eu sunt de etnie romă. La noi sunt niște reguli și lucrurile nu stau prea bine pentru mine din această cauză, pentru că eu iubesc un băiat din altă țară, altă rasă, iar părinții mei nu sunt de acord și când spun de acord e chiar mai rău de atât, au spus că nici să mă mai vadă vreodată nu vor, dacă voi fi cu acest… Citește mai mult »Iubesc un băiat din altă țară, altă rasă, iar părinții mei nu sunt de acord!

„Am niște dureri de cap pe care nu le pot gestiona!”

  • admin 
Ioan Alexe, Timișoara: Bună seara, tuturor! Am ales să vorbesc despre problema mea pentru că a devenit deranjantă și puțin înfricoșătoare, deși știu că nu am nimic serios la cap și nici probleme serioase cu tensiunea sau pulsul. Despre ce este vorba: când mă supăr sau mă enervez tare, am niște dureri de cap pe care nu le pot gestiona. Cât sunt de bărbat, tot mă vaiet ca un copil!… Citește mai mult »„Am niște dureri de cap pe care nu le pot gestiona!”

„Să citim acatistul Părintelui Arsenie Boca?”

  • admin 
S.I. din Hațeg: Dna Lelia, maicile de la Prislop nu ne lasă să citim acatistul Pr. Arsenie Boca pentru că, spun ele, nu a fost canonizat. Atunci de ce lasă oamenii să vină la mormânt ca la un sfânt? Lelia Marcu: Pr. Arsenie Boca este un sfânt, eu însămi am mărturisit asta înaintea multora. Cu toate acestea, e firesc să nu citim acatistul până când nu e canonizat, pentru că… Citește mai mult »„Să citim acatistul Părintelui Arsenie Boca?”

„Mi-e frică de doctor!”

  • admin 
Costi Costi, Iași: Bună ziua! Am niște dureri de spate, câteodată, mai mult când stau prea mult timp aplecat, de nu mă mai pot ridica. Numai că mie îmi este așa de frică de diagnostic și de doctor și de operație, că nici în ruptul capului nu mă duc. Problema e că mă pune la pat și nu mă mai pot duce la lucru. Am 29 de ani, sunt din… Citește mai mult »„Mi-e frică de doctor!”